Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Live Streaming JDT Lawan Pahang - Separuh Akhir Kedua 1 Jun 2013

Live Streaming JDT Lawan Pahang - Separuh Akhir Kedua 1 Jun 2013 | Pada pertemuan Separuh Akhir pertama, JDT berjaya membenam Pahang 1-0. Kelantan pula berjaya menewaskan Terengganu dengan kemenangan aggreget 6-5 walaupun tewas 2-4. Kelantan mara ke pusingan akhir dan akan bertemu Pahang atau JDT.

Jadi, siapakah yang akan memenangi perlawanan kali ini? Mari saksikan Live Streaming perlawanan sengit antara kedua-dua pasukan tersebut.


 Live Streaming JDT Lawan Pahang 1/6/2013


Live Streaming Johor Darul Takzim vs Pahang 1 June 2013 Piala FA

Tonton Online disini!!

http://www.mysumber.com/bola/siaran-langsung-johor-jdt-vs-pahang-1-6-2013-piala-fa#ixzz2UvVF6yZG


Penyokong perlawanan separuh akhir kedua Piala FA antara Pahang dan Johor Darul Takzim (DT) di Stadium Nasional Bukit Jalil, di sini, malam ini diminta meletakkan kenderaan serta memasuki pintu masuk yang ditetapkan.

Dianggarkan 60,000 penyokong Pahang yang dijangka hadir diminta memenuhi parkir A dan B serta kawasan di sekitar Bukit Komanwel manakala 20,000 penyokong negeri Johor dan lain-lain negeri pula disediakan parkir C, D dan E serta sekitar kawasan Majlis Sukan Negara di Bukit Jalil.

Diharap semua pihak mengikut peraturan yang telah ditetapkan agar perlawanan dapat disempurnakan dengan semangat kesukanan yang tinggi. 

Selamat menonton!

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close