Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Promosi TGI Friday - Meal For Two

TGI Fridays memperkenalkan tawaran promosi produk baru pada bulan Februari, yang membolehkan pengunjung untuk menikmati pembuka selera dan dua menu utama pada nilai yang lebih besar pada harga daripada RM45.90 ++ di semua kedai-kedai yang mengambil bahagian.

Dengan tujuan untuk mencapai dan memenuhi citarasa pelanggan, promosi 'TGI Fridays’ Meal for Two' menyediakan pelbagai hidangan lazat sambil mengekalkan perisa aslinya.
Promosi TGI Friday - Meal For Two


Demi memenuhi citara rasa ala-Amerika, TGI Friday sentiasa bersedia dengan menu yang sedemikian tetapi menawarkan makanan pada harga yang berpatutan untuk semua orang.

Dalam masa tertentu, promosi Fridays’ Meal for Two direka dengan campuran bahan baru dan sedia ada di dalam menunya, dengan pilihan satu dari empat pencuci mulut dan dua menu utama untuk dipilih daripada lapan menu yang ditawarkan.,

Sebenarnya ada banyak lagi menu yang boleh dicuba di TGI Fridays. Untuk pengalaman makan gaya-Amerika yang lengkap di TGI Friday, pelanggan juga boleh menikmati 'Fridays Sundae iaitu ais krim vanila dengan fudge panas, sos karamel, kacang dan krim.

Entri di atas adalah untuk CPUV Nuffnang yang diberikan untuk blog ini. Semoga maklumat di atas memberikan anda gambaran dan info tentang TGIF - Meal For Two. Sesekali boleh klik pada iklan yang ada di blog ini...   

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close