Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Ping Entri Di Babab.Net Jana Trafik Tinggi

Aynorablogs.Com - Ping Entri Di Babab.Net Jana Trafik Tinggi. Percayakah anda bahawa saya dapat jana trafik yang tinggi bila ping entri di Babab.net? Tak percaya? Kena percaya jugak. He he...tak rugi bila kita ping entri di mana-mana website yang menyediakan perkhidmatan sebegitu. Lebih-lebih lagi bila nak ping prosesnya mudah saja dan automatik pula.

Contohnya seperti printscreen di bawah.

Saya mula buat artikel pada 7/7/2015 dan babab.net dapat 'captured' entri saya pada 8/7/2015. Sehingga hari ini iaitu 11/11/2015, jumlah hits untuk entri saya mencecah 33,365. Bermakna ramai yang singgah ke blog saya untuk membaca 'Resepi kuah kacang mudah dan tahan lama' dengan lebih lanjut. Datangnya daripada web Ping babab.net!


Ping Entri Di Babab.Net Jana Trafik Tinggi

Ping Entri Di Babab.Net Jana Trafik Tinggi 

Kenapa perlu daftar percuma di babab.net? Apakah kelebihannya? Jom baca apa yang saya senaraikan tentang kelebihan ping entri di babab.net.

1. Daftar percuma dan mudah. Semudah abc...

>>>>>>Dapatkan kod autoping
>>>>>>Salin kod html tersebut dalam blog anda
>>>>>>Dalam beberapa saat anda pasang logo tersebut, entri anda sudah boleh di'captured' oleh web agregator babab.net.

2. Jumlah Online User/Pengguna Online Yang Tinggi

Babab.net adalah aggregator site untuk membantu blogger-blogger baru di Malaysia mendapat tempat di search engine seperti google, bing dan lain-lain. Dengan kredibiliti yang dimiliki oleh Babab.net, kita pun boleh menumpang jumlah trafik yang tinggi. Artikel yang dikesan oleh sistem babab.net akan mudah sampai kepada enjin carian. 

3. Jana pendapatan berterusan dengan trafik yang tinggi

Pengiklan akan mencari blog yang menjana trafik yang tinggi. Ia berguna untuk pemasaran produk masing-masing dan dicapai kepada pengguna sasaran. Oleh sebab itu dengan daftar di babab.net, insyaa Allah trafik anda juga tinggi disamping boleh menjana pendapatan yang tinggi juga daripada pengiklanan seperti Nuffnang, Adsense, pemasar affiliate dan lain-lain lagi.

Ok.

Nampaknya itulah antara sebab mengapa anda harus daftar dengan ping aggregator yang paling hot di Malaysia dan terbukti mendatangkan hasil dan menjana trafik yang tinggi. Ada banyak kebaikan dan kelebihan mendaftar dengan babab.net dan ping entri anda di sana. Fikirlah sendiri...hihi

Terima kasih kerana membaca artikel Ping Entri Di Babab.Net Jana Trafik Tinggi. Belum cuba? Cubalah...anda akan nampak perubahannya. 

Benda yang baik dan bermanfaat, kongsikanlah... 


Read More ....


Post a Comment

2 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close