Header Ads

Beli Lipstick Loreal Lincoln Rose Di Lazada Mudah Sekali!


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Beli Lipstick Loreal Lincoln Rose Di Lazada Mudah Sekali!
Beli Lipstick Loreal Lincoln Rose Di Lazada Mudah Sekali! Memang happening bila dapat beli lipstick kegemaran saya dari Lazada. Senang sangat! Tak payah bersesak-sesak sangat macam kat Watsons atau Guardian. Dah penat belek pun tak jumpa. Bila terfikir Lazada, terus search taip Loreal then cari Lincoln Rose.. terus up! Keluar segala jenis dan info yang diperlukan. Alhamdulillah..

Namun tak semua barang anda boleh beli dari Lazada terutamanya pakaian. Samada saiz tak sesuai dan kualiti kain yang teruk. Itu pengalaman saya lah, lain orang lain bentuknya.


Beli Lipstick Loreal Lincoln Rose Di Lazada Mudah Sekali!


Nah. Inilah yang saya order di Lazada. Color lipstick yang saya suka. Lincoln Rose..

Beli Lipstick Loreal Lincoln Rose Di Lazada Mudah Sekali!

Beli Lipstick Loreal Lincoln Rose Di Lazada Mudah Sekali!

Beli Lipstick Loreal Lincoln Rose Di Lazada Mudah Sekali!

Selain lipstick, saya juga nak cari Safi Rania Beetox yang baru keluar tu.

Cari merata di Aeon pun tak ada, mungkin habis stock. Apalagi.. Lazadalah! Nyata memang ada pun.. haha


Beli juga pelembap muka manggis Safi. Pembersih muka pun saya guna yang manggis. Memang serasi dengan kulit saya.


Jadi, saya dah faham sekarang. Kalau anda tak suka lalui jammed, kemudian bersesak-sesak di shopping complex.. tetapi barang dicari tak ada. Maka.. LAZADA lah jawabnya. 

Order sampai pun cepat. Borang order kita pun very up to date, beli terus boleh tengok apa yang kita order.



So, selamat membeli belah secara online. Tak perlu berbaris, tak perlu menempuh jammed dan jimat masa. Beli online bila ada kita terus beli, tapi jika pergi ke shopping complex belum tentu barang yang kita nak tu ada.. dah buang masa.

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.