Header Ads

Takwim Cuti Penggal Persekolahan, Cuti Umum Dan Cuti Perayaan 2020


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Takwim Cuti Penggal Persekolahan, Cuti Umum Dan Cuti Perayaan 2020
Jadual Cuti Umum Sekolah Oleh KPM. Takwim Cuti Penggal Persekolahan, Cuti Umum Dan Cuti Perayaan 2020. Bagi ibubapa yang bekerja, diharap perkongsian jadual takwim cuti penggal persekolahan di bawah dapat memudahkan urusan cuti keluarga dan sebagainya.

Sebarang perubahan adalah tertakluk kepada perubahan yang dilakukan oleh pihak KPM, jika ada. Pihak sekolah tidak bertanggungjawab jika ada apa-apa perubahan di kemudian hari. Jika ada perubahan tarikh akan diberitahu kelak.

Takwim Cuti Penggal Persekolahan, Cuti Umum Dan Cuti Perayaan 2020


Jadual Cuti Umum Sekolah Oleh KPM dan cuti umum yang dikeluarkan oleh pihak sekolah anak saya, sebagaimana diumumkan oleh KPM. Boleh rujuk jadual di bawah.

Jadual di bawah adalah untuk sekolah-sekolah kerajaan dalam negeri Johor dan yang sewaktu dengannya. Maksudnya, yang cuti persekolahan jatuh pada hari jumaat. Termasuklah Kelantan, Terengganu dan Kedah. Kalau cuti umum bagi negeri, kena ikut sekolah di negeri masing-masing.

Takwim Cuti Penggal Persekolahan, Cuti Umum Dan Cuti Perayaan 2020
Gambar jadual yang mampu diselamatkan😭😭

Ini lah jadual takwim cuti penggal persekolahan yang saya dapat dari anak bujang kecil saya. Habis dah ronyok dikerjakan.. yang susahnya kita la mak bapak nak membacanya. Hahaha.. redha ja la ya.. kalau nak tengok kena klik kat pic tu ya wahai pembaca semua..

Ni pun saya simpan kat blog sebagai rujukan sendiri atau sesiapa yang nak tengok. Sebagai panduan di kemudian hari. Kalau tanya bebudak sekolah bila cutinya.. tau melopong je. Paling senang dijawab entah! Geram ke idok tuuu..

Semoga bermanfaat.

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.