Header Ads

Nak Rasa Absolut Choc Salted Egg Kek Viral


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Nak Rasa Absolut Choc Salted Egg Kek Viral
Nak Rasa Absolut Choc Salted Egg Kek Viral. Benda ni asyik lalu lalang kat my IG, nak tak nak kena tengok kan. Lepas tu tengok ramai selebriti yang promo. Terus terasa nak makan. So, I pun klik pada iklan sponsored dia dan redirect me to the whatsapp. Soal jawab semua dah puashati terus order absolut chocolat salted egg dia..

Order 22 April dan expected to deliver by 30 April or 1 May, but dia orang terlepas pandang. Pada 2 May, saya mesej, dia orang minta maaf sebab ada teknikal problem. Tarikh baru delivery 8 May 2020. Alhamdulillah, dengan sabarnya menanti akhirnya kek yang di order pun sampai bersama sedikit hadiah saguhati sebab kesilapan penghantaran dulu. Its okay. Akhirnya dapat merasa absolut chocolat salted egg. Hehe..

Absolut Choc Salted Egg Kek Viral


Macam biasa order online je bila ternampak kek ni kat IG. Ramai betul artis yang promo sampai buat kita tertanya-tanya. Betul ke sedap kek tu, dah viral pulak tu. 

Kalau korang nak tahu kami sekeluarga adalah hantu kek coklat. Bila dia orang kata kek coklat tu moist dan boleh makan macam tu je tanpa sos dia tu, terus saya order. Almaklum si kecil tu tak suka ada tambahan sos bagai tu dengan salted egg lagi. Mesti dia kata "pelik".. hehe

Gambar ni adalah gambar yang diiklankan..

Nak Rasa Absolut Choc Salted Egg Kek Viral


Yang kami order... dan belum decorate.. haha
Nak Rasa Absolut Choc Salted Egg Kek Viral 

Gambar Nak Rasa Absolut Choc Salted Egg Kek Viral

Sos dia banyak  itu yang buat berat kek ni.. bekas botol dia pun cute, macam telur jugak kan?
Nak Rasa Absolut Choc Salted Egg Kek Viral


Kalau nak makan jangan tuang semua sos, cuba pada sebahagian kek dulu. Sebab tak semua budak-budak suka dengan sos tu..



Sos dia tu saya dah rasa, ada macam plum sos tapi berlemak. Kek coklat dia memang moist. Kena simpan dalam peti ais. Cara makan dia tuang sos atas kek dan kemudian tabur dengan serbuk salted egg tu. So, rasa lemak masin sikit dan ada rasa manis juga..

Kalau korang nak order, cari je Absolut Chocolate dan ada cawangan semua satu Malaysia.

Boleh tahan mahal kek moist choc salted egg dia. Kalau nak rasa macam saya boleh lah beli.

Okay. 

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.