Header Ads

Sedapnya Berbuka Dengan Yong Tau Foo


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Sedapnya Berbuka Dengan Yong Tau Foo
Sedapnya Berbuka Dengan Yong Tau Foo. Memang menyegarkan berbuka dengan yong tau foo dengan isi bahannya yang segar dan sedap. Macam-macam ada, yang boleh di order. Ada meat ball, fish ball, isi udang, bendi, tauhu kering, lobster ball, telur puyuh, begedil ikan dan sayur dan banyak lagi.

Sedapnya Berbuka Dengan Yong Tau Foo

Biasanya kami akan order ikut harga, kami kata nak RM20, so dia orang akan pilihkan ikut pilihan dia orang. Saya tak pandai nak pilih, cuma saya kata nak sayur lebih. Hehe..

Sedapnya Berbuka Dengan Yong Tau Foo

Sedapnya Berbuka Dengan Yong Tau Foo 


Alkisahnya semalam kami berbuka puasa dengan yong tau foo sedap dan segar. Order online je. Kemudian arrange nak hantar panas-panas pukul berapa, contohnya setengah jam sebelum masuk waktu berbuka puasa. Bila sampai rumah pun masih panas berasap kuahnya. Hehe..

Sedapnya Berbuka Dengan Yong Tau Foo

Selain yong tau foo, ada juga menu lain seperti nasi beriyani kambing dan daging, kuih muih dan juga roti sardin. Haha.. yang itu anak-anak punya..

Sedapnya Berbuka Dengan Yong Tau Foo



Hmm.. nampak tak kesegaran kuah yong tau foo dengan warna sambalnya tu.. sedap sangat. Tak pedas sangat tetapi pedas la.. haha, macam mana tu, maksudnya pedas secukup rasa. Orang kata yong tau foo sedap kalau kuah dan sambal dia sedap. Iya ke?? Terpulang pada citarasa masing-masing. Okay..

Walau apa pun, yang penting berbuka dalam keadaan sederhana dan habiskan apa yang anda beli untuk berbuka tu. Usah membazir. 




1 comment:

  1. Betul tu. Tahun ini memang berbuka puasa secara sederhana

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.