Header Ads

Jus Buah Pelbagai Perisa Dari Marigold Kegemaran Kami


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Jus Buah Pelbagai Perisa Dari Marigold Kegemaran Kami
Jus Buah Pelbagai Perisa Kegemaran Kami. Orang kata kurangkan gula dalam makanan atau minuman tetapi lebih manis dalam senyuman! Betul ke? Mestilah betul, dengan senyuman manis boleh membahagiakan semua orang. Tak perlu modal duit pun, yang penting ikhlas. Tapi yang ikhlas tu la yang susah dicari.

Jus Buah Pelbagai Perisa Dari Marigold Kegemaran Kami
Bungkusan kotak yang menarik dan berwarna-
Warni menjadikan Marigold pilihan ramai

Selain suka makan buah, my family pun suka minum jus buah. Sebenarnya boleh je buat sendiri segala jus buah, tetapi malas yang lebih. Kalau bukak freeze, ada pelbagai buah-buahan termasuklah limau mandarin dan buah epal.

Jus Buah Pelbagai Perisa Kegemaran Kami


Family saya memang suka minum jus. Kalau nak beli air bergas hanya masa raya je, itu pun beli tak banyak. Kalau hari biasa, pergi kedai mesti cari jus buah, cari yang less sugar. Lagi satu, jus buah ni fresh, ada tempoh sah dia dalam seminggu je, so memang bagus untuk tubuh kita juga.

Jus Buah Pelbagai Perisa Dari Marigold Kegemaran Kami

Jus buah yang dibeli mesti ikut faveret masing-masing. Jus epal si kecik punya. Dia suka betul yang ada aloe vera tu. Saya punya tentulah jus limau mandarin. Kegemaran dari dulu, kini dan selamanya. Marigold HL susu rendah lemak untuk hero sulung dan fresh milk tu untuk ayah kepada hero-heroku. Hehe.. Tak nak share tau sebab taste berbeza. Macam mana nak share, hehe..

Kenapa kami suka minum jus buah dan susu dari Marigold. Sebab.. rasanya yang sedap, kurang manis, baunya yang segar (tak ada bau kotak..), menyebabkan susu dan jus Marigold kesukaan dan pilihan utama kami.

Minuman Marigold ada banyak perisa, yang semuanya memang disukai ramai. Budak-budak pun suka.

Semoga bermanfaat.

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.