Nz Crunchies Rangup, Manis, Masin Semua Ada. Makanan ringan yang simple dan murah memang digemari ramai. Terutama bagi budak-budak yang sedang membesar. Si kecil bongsu saya pun masih suka makanan ringan walau bukan selalu. Paling suka adalah Mamee. Semua perisa dia suka. Saya tukang kongsi dan perabis kalau dia dah jemu. Hehe..

Makanan ringan kali ni yang saya nak share dan baru beli adalah NZ Crunchies. Saya tengok promosi dia kat IG dan terus cari ejen terdekat dengan rumah. Senang dia orang nak hantar.. delivery charges pun murah.

Nz Crunchies Rangup, Manis, Masin Semua Ada

Nz Crunchies Rangup, Manis, Masin Semua Ada


Nz Crunchies Rangup, Manis, Masin Semua Ada


Bila contact satu ejen ni, cepat je dia respond. Kemudian sangat sabar melayani pertanyaan kita. Bila nak bayar, boleh je secara online transfer atau COD. Happy la saya, memang senang bincang orang kata.. 

Maka saya pun beli lah 5 balang Nz Crunchies. Perisa apa ya? Jap saya share gambar. Yang latest ada 6 perisa.. saya dapat 5 perisa je..

Meh berkenalan dengan 5 perisa yang saya beli tu..


Yang ni perisa cheese primo, rasa keju agak kuat, masin dan manis. Serasi je kat lidah korang nanti, macam saya ni.. makan tak jemu.


Kemudian ada perisa golden salted egg, savoury chicken floss, korean BBQ, dan chocolate supreme.


Korang pilihlah nak rasa yang mana, kalau jadi macam saya nak rasa semua.. orderlah semua. Saya suka rasanya, kulit popiah nipis dan rangup. Kalau mak-mak kita mesti suka sebab nipis dan mudah nak kunyah.. 😍😍😍

Lepas makan kena tutup rapat-rapat sebab kerepek macam ni memang mudah lemau. Kita pun biasa kan, makan kerepek macam tu.. so sendiri mau ingat la! Haha..

Satu balang harganya RM9.90, belum campur delivery charges. 

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Previous Post Next Post