Beli Aurasia Rainbow Multifunctional Mixing Bowl Di GoShop

Advertisement

Beli Aurasia Mixing Bowl Di GoShop. Mana tak terjebak, setiap kali bukak TV, ada je Goshop tayang produk cantik-cantik dan murah. Sebenarnya tengok sebab macam sedap chef dia masak-masak. Lama-lama terminat tanpa sengaja. Bila dah ngadap GoShop, uolss akan terpikat punya lah! Dia punya marketing strategy memang mengena. 

Kalau tidak, takkan saya dah berpuluh barang Goshop saya beli. Dari barang dapur, al Quran, handphone, baju dan banyak lagi la. Handbag pun saya ada beli kat Goshop. Hehe..


Beli Aurasia Mixing Bowl Di GoShop


Kali ini, saya beli pulak Aurasia Bowl. Aurasia Rainbow Multifunctional Mixing Bowl dijual di Goshop pada harga jauh lebih murah. Selepas tolak diskaun dan go points saya, hanya bayar RM121 je untuk semua barang.


Berwarna-warni tujuh pelangi. Cantik kan warna semua bowl dari Aurasia tu?


Selain dari bowl warna warni tu, saya juga dapat barang percuma yang lain seperti penapis stainless steel, dulang, pemotong sayur yang semuanya bersaiz besar. Memang berbaloi beli dekat Goshop. Setiap kali beli, mesti ada free gift 
dia. 


Dengan cara pembelian yang mudah, cepat dan penggantaran yang laju, memang berbaloi beli dengan Goshop. 

So far, saya belum ada pengalaman ngeri lagi shopping dengan Goshop. Ada juga dengar cerita orang lain yang melalui pengalaman pahit berurusan dengan Goshop namun saya tidak mengalaminya. Rezeki masing-masing la tu..

Semoga bermanfaat.

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.