Belanja McDonalds Untuk Si Bujang Bongsu

Belanja McDonalds Untuk Si Bujang Bongsu. Anak bongsu sedang exam ya kekawan, jadi kami gembirakan mood dia dengan belanja McDonalds. Kita beli apa yang dia suka contohnya Apple Pie, ayam goreng spicy, McFlurry Oreo dan burger. Mak bapak ni tumpang je, hihi..
Baca : Lebih 500 Resepi Sedap Dan Mudah Untuk Dicuba!!💖💥
berkaitan resepi mudah, resepi sedap, masakan kampung, macam-macam resepi, menu sarapan, menu lauk-pauk tengahari, menu makan malam, kuih muih, kuih raya tradisional, resepi yang mudah untuk dicuba


Belanja McDonalds Untuk Si Bujang Bongsu


Hari ni exam Matematik, nampak dia agak stress tadi, tapi katanya soalan semua okay. Insya Allah boleh dapat A.. haha, gitulah semangat dia yang kita orang salute. 

Belanja McDonald Untuk Si Bujang Bongsu

Belanja McDonald Untuk Si Bujang Bongsu

Bila kami kata nak belanja dia McD, punyalah suka. Lepas subjek last exam hari ini, set McD yang di pesan pun sampai. Habis exam pukul 3.30 petang. Terus makan macam lapar sangat. Anak-anak kami memang macam tu, asal time exam je mesti lapar dan mengantuk. Mungkin sebab otak dah bekerja keras masa exam tadi. 



Belanja McDonald Untuk Si Bujang Bongsu

Kalau korang nak makan prosperity burger yang munculnya ketika Chinese New Year je, bolehlah pergi beli sekarang. Ada macam-macam menu dan harga. 

Tapi kalau korang tak berapa suka dengan rasa blackpepper dan bawang dalam daging burger istimewa untuk CNY ni, elok lah tak payah beli. Nanti tak dimakan, membazir pulak. Hehe..

Catat Ulasan

0 Ulasan

close