Lifestyle Resepi Info Terbaik

Tak Perasan PV Blog Dah Cecah Lebih 45 Juta

Baca : GAMBAR LOKASI ....
Tak Perasan PV Blog Dah Cecah Lebih 45 Juta. Blog dan saya masih lagi seiringan. Anda bagaimana? Masih lagi bergelar blogger Malaysia? Tapi saya independent blogger, tak join mana-mana group. Namun saya masih baca & buat blogwalking senyap-senyap. Hehe.. bagi anda yang masih berblog.. mehlah lawati blog saya. Ada banyak perkongsian terkini resepi dan info semasa untuk korang sebagai panduan.

Cerita pasal blog, aynorablogs.com dah cecah 45 juta lebih pageview (PV). Alhamdulillah. Setakat bulan Oktober 2022 itulah PV blog. Saya buat blog dari tahun 2011 sehinggalah sekarang. Dengan 2 kali tukar nama blog sebab lupa nak renew domain.. saya masih setia lagi di sini.

Tak Perasan PV Blog Dah Cecah Lebih 45 Juta

Total PV datangnya dari data blogger.com iaitu penyedia blogspot percuma kepada blogger oleh Google. Kat sinilah saya mula-mula buat blog dan sampailah sekarang. Kemudian tambah canggih sikitt saya beli domain kat GoDaddy. 

Tak Perasan PV Blog Dah Cecah Lebih 45 Juta

Jika lihat dari data di atas, bilangan post/artikel blog sebanyak 4,513. Bulan lepas PV blog sekitar 377,812. Boleh lah.. dulu-dulu iaitu tahun 2016 - 2018, senang je nak dapat 1 juta PV sebulan. Sekarang dah agak susah. Persaingan dari media sosial lain lebih kuat. Jadi.. selagi minat menulis.. kita maintain je. Okay 👌

Topik apa agaknya yang sering di cari di blog? Biasa orang akan google resepi dan info parenting dari blog. Oleh kerana 40% entri dalam blog saya adalah berkaitan dengan resepi.. maka itu ia membuatkan blog ini kekal releven kepada pencari resepi.

Kalau korang nak kekal lama dalam dunia blog, tulislah sesuatu yang bermanfaat dan entri berbentuk informasi.

Selamat berblog!

Post You May Like ....


Catat Ulasan

0 Ulasan

close