Lifestyle Resepi Info Terbaik

Karipap Pak Bakar Makan Bersama Smoothies Mango

Baca : GAMBAR LOKASI ....
Karipap Pak Bakar Makan Bersama Smoothies Mango. Haha.. sesaja letak tajuk panjang berjela. Biar penat sesiapa yang bacanya.. 😃😃 sedap sangat karipap saiz besar inti penuh dan pedas kari nya kena dengan tekak. Dalam minggu ni dah 2 kali kita orang ulang beli kat food truck dia. Memang sedap la. Tapi harga memang mahal sikit namun sesuai dengan inti karipap yang korang nak. Saiz besar tapi inti ada pelbagai.

Karipap Pak Bakar Makan Bersama Smoothies Mango

Karipap Pak Bakar Makan Bersama Smoothies Mango

Korang tengoklah saiz karipap pak bakar tu. Ada inti kentang harga seketul RM1.50. Ada inti kambing dan daging, seketul RM3.00 kalau tak silap. Ada juga inti telur, dan juga ayam. So, pilih lah nak yang mana satu dan sediakan duit secukupnya.

Karipap Pak Bakar Makan Bersama Smoothies Mango

Selain dari karipap yang siap digoreng, pak bakar pun ada jual karipap frozen punya. Kalau nak order banyak, kenalah inform awal sehari dua. Iya lah, nak kena prepare bahan semua kan..

Karipap Pak Bakar Makan Bersama Smoothies Mango

Sebelun tu kita orang dah beli mango smoothies kat Coolblog. Dalam cuaca panas panas sejuk ni, kita ambik mango je. Dapatlah hilangkan dahaga di tekak.

Karipap Pak Bakar Makan Bersama Smoothies Mango

Karipap pak bakar bukan karipap yang dibakar tau. Ia macam karipap biasa cuma pengasas dia nama Pak Bakar. Kulit karipap dan intinya sama je rasa, ada ISO orang kata. Kalau korang nak cuba merasa.. korang google karipap Pak Bakar. Banyak je foodtruck yang jual.

Semoga korang pun dapat merasa kesedapan karipap Pak Bakar macam saya. Bila dah makan, asyik nak beli je.. hehe

Post You May Like ....


Catat Ulasan

0 Ulasan

close