loading...

Review Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu 1

aynora nur | 31 January, 2016,5:08 PM |

Aynorablogs.com - Review Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu 1. Siaran pertama MLM2016 telahpun berlangsung dengan kesemua 13 kumpulan dan 2 orang peserta solo selesai membuat persembahan. Menonton persembahan minggu pertama tiada sesuatu yang istimewa pada pandangan peribadi saya. Kebanyakan perserta membuat persembahan pemanas badan dan tiada yang kelihatan begitu beria-ia mahu menang.

Mungkin disebabkan masih minggu pertama, semua peserta masih agak gugup dan kurang idea kreatif untuk diketengahkan.

Review Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu 1
Persembahan LOL agak OK pada
Minggu pertama MLM2016

Review Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu 1


Peserta yang agak menonjol dalam MLM2016 minggu pertama adalah kumpulan LOL, Bocey dan JORAS. Yang lainnya saya anggap biasa sahaja hinggakan ada ketika saya tidak ketawa langsung dengan lawak yang dipersembahkan.

Sepatutnya semua perserta MLM2016 mengambil kesempatan terhadap tema bebas yang diberikan kerana tidak terikat dengan sesuatu isu. But..its okay. Beri mereka masa dan peluang, kan..

Ada sesetengahnya pula seperti berusaha bersungguh-sungguh tetapi masih gagal memikat hati juri pada malam itu.

Oh ya...pihak Astro telah membawa 4 orang juri pada MLM 2016 kali ini iaitu Ziana Zain, Najib Ali, Bunga Citra Lestari dan Shahiezy Sam. Ziana Zain sebagai ketua juri pada MLM2016. Empat juri tetap tersebut iaitu Shaheizy Sam, Bunga Citra Lestari, Najip Ali dan Ziana Zain akan mengadili para peserta selama 14 minggu.

Pada akhir rancangan, tiada kumpulan yang tersingkir, mungkin nak bagi chance dia orang membuktikan bakat masing-masing dalam minggu kedua nanti.

Jadi kesemua 13 kumpulan dan 2 perserta solo masih lagi berentap dalam minggu kedua nanti.

Mereka adalah:

1) LOL (Tauke / Angah / Ajak Shiro)
2) JORAS (Joey / Syuk / Rahim)
3) ENJEN ( Raja Azri / Yus (Skool Of Lawak)/ Acong Sweetchild)
4) BOCEY (Achey / Fad / Abam)
5) SHAKE (Amir / Bell Ngasri / Mie)
6) SAYWHO (Vicha / Bocil Bancin / Agus)
7) BORA (Isa / Yan / Mamat)
8) PUTEH (Mamak / Ali)
9) CHILOK (Chiwan / Achok / Kamal)
10) XOLA (One / Chot / Wan Wala)
11) AWOK ( Filzah / Ain / Ayie)
12) CHAM (Azrul / Along)
14) BOS (Ajo Mamu / Abu Mamu / Ezad Lazim)
13) REZA MUKMIN (Peserta Solo)
15) KAVIN JAY (Peserta Solo)

Semoga semua perserta MLM2016 boleh mempamerkan persembahan terbaik mereka dengan lawak-lawak yang santai, trendy dan mudah difahami.

Selamat maju jaya buat semua perserta MLM2016 minggu kedua nanti.

#MLM2016
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
0 Komen untuk "Review Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu 1"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top