Pesta Buku Online Bookcafe

loading...
Pesta Buku Online Bookcafe - Bookcafe akan menganjurkan Pesta Buku Online mulai 29 April 2016 hingga 9 Mei 2016. Sepanjang tempoh pesta buku online tersebut banyak aktiviti yang dijalankan ternasuklah diskaun harga runtuh kepada ahli berdaftar dengan Bookcafe.



Pesta Buku Online ini yang menggunakan hashtag #cyberbookfair menghimpunkan beratus tajuk buku dan diberikan diskaun mengikut kategori yang ditentukan. Pelbagai pilihan diskaun daripada 50%, 60% dan 70% menanti anda, termasuklah ahli yang telah berdaftar dengan Bookcafe.

Pesta Buku Online Bookcafe


Ada Apa Dengan Pesta Buku Online Bookcafe  


Mesti ramai nak tahu apa ada dengan Pesta Buku Online Bookcafe yang berlangsung dari 29 April 2016 hingga 9 Mei 2016 itu nanti, kan? Macam-macam ada dik, diskaun harga runtuh orang kata...

Meh saya belanja banner berkaitan diskaun melampau-lampau yang sibuk dicanang tadi...hihi

Untuk diskaun 50%, ada lebih 400 tajuk buku yang tersenarai, anda suka, pilih dan beli. Mudahnya beli buku online dari pesta buku online Bookcafe ni tau... 


Selain daripada itu, ada diskaun lebih menarik dan buat mata terbeliak...haha, kali ini diskaun setinggi 60% untuk lebih 130 tajuk buku yang terdapat di Bookcafe. Hah! Banner warna biru ni untuk diskaun 60%, klik dan anda akan terus dibawa ke website berkenaan.


Kalau tadi diskaun 60% pun dah terbeliak biji mata...kali ini mesti sampai melopong mulut tengok diskaun pesta buku online setinggi 70%. Gila ke apa?? Tidak! Itulah kenyataannya. Bookcafe nak bagi harga kaw-kaw murah pada anda yang setia menyokong mereka selama ini. Diskaun 70% ni guna banner warna pink terang. Ingat pink, ingat diskaun 70% ni ye...


Flash Sale RM1. Yang ini sangat special! Pada waktu tertentu, tarikh tertentu sahaja jualan unit buku yang terhad dilakukan pada harga RM1. Wow!! Memang tak masuk akal, kan?? Nak tahu pasal Flash Sale, klik pada banner merah di bawah.


Jadi, kalau anda dah tahu apa itu Pesta Buku online atau #cyberbookfair, bolehlah klik pada banner banner di atas untuk maklumat lanjut. Jangan berlengah lagi kerana anda takkan ada peluang sedemikian rupa pada lain kali.

Peluang datang sekali. Nak rebut buku murah-murah inilah masanya!!

#cyberbookfair
#sebarkan info  

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.