Segmen :Jom Tambah Follower Blog by Mizz Wenn

Selamat sejahtera,
dengan Bismillah...

Sekali lagi saya nak promosi blog saya. Iyalah...blog picisan macam aynoranur.com ni memang belum dikenali. Jadi, dengan cara sertai segmen demi segmen saya berharap para pembaca dan peminat blog ini bertambah, bolehkan??

Kalau ikut syarat dan peraturan, semua benda saya dah buat., So...korang apalagi! jomlah join sama...silalah klik banner untuk join sama ya...

   
Selamat berjaya!
aynora nur

Catat Ulasan

14 Ulasan

  1. Salam kenal , thanks join my segmen , dah terjah yg lain ? jom terjah yg lain at Senarai Peserta . =)

    BalasPadam
  2. dtg dr segmen sama.
    done follow..
    follow me back k..
    http://chocolateholic4eva.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html

    BalasPadam
  3. salam perkenalan...cik siti balas kunjungan...=)

    BalasPadam
  4. Assalamu'alaikum datang singgah balas sini, salam perkenalan. :D

    BalasPadam
  5. salam kenal. done following. tankiuw

    BalasPadam
  6. datang dari segmen yg sama

    dah follow sini :)

    jom terjah saya pulak

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

    BalasPadam
  7. hai slm perkenalan. jom g blog saya. dtg dari segmen yg sama. sambil2 tu baca la juga netry yg lain ye.. =)

    BalasPadam
  8. Tahniah sebab anda menjadi followers bertuah Nisa.

    http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/06/tahniahanda-followers-nisa-yang-ke-300.html

    Follow awak balik..

    BalasPadam
  9. Datang BW kat sini. Jemput singgah...

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    BalasPadam
  10. datang sini...
    http://stuckinssparkyplanet.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html?

    BalasPadam
  11. Hye .. Cda senyum kat sini ^_-

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

    BalasPadam
  12. Salam ziarah..

    datang dari segmen yang sama...

    http://tintaanim.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html

    BalasPadam
  13. salam ziarah sini, Lia datang dari segmen yang sama. :D

    BalasPadam

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close