Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Trend Warna Tahun 2013

As-salam,

Tahun 2013 baru beberapa hari memancarkan sinarnya. Suasana banjir di beberapa buah negeri juga sudah semakin baik. Alhamdulillah...dapat mereka mula bersekolah seperti pelajar-pelajar lain di seluruh Malaysia.

Menumpang sinar mentari yang semakin cerah kebelakangan ini, saya juga mahu berkisah tentang trend warna untuk tahun 2013. Artikel ini saya tulis kerana kebelakangan ini kawan-kawan sepejabat asyik bercerita tentang mood dan tuah sepanjang tahun ini. Ada yang berpendapat tahun ini membawa tema warna ungu. Sebabnya kalendar yang dikeluarkan syarikat kami berwarna ungu, kulit diari pun ada warna ungu, dan rakan-rakan wanita sering memakai warna ungu bersama-sama. Apakah maksud dan harapan dengan warna ungu ini?

trend warna 2013

Kami berpendapat dengan pengisytiharan warna ungu oleh pengarah urusan, mungkin jumlah kenaikan gaji akan meningkat melebihi 10 peratus? Mengenai bonus pulak, mungkin juga boleh dapat lebih 6 bulan gaji? Siapa tahu mood ungu boleh menjadikan MD kami lebih generous (pemurah). Haha...

Apa pula pendapat trendsetter tentang warna yang sesuai untuk tahun 2013 ini? Mengikut tinjauan saya di beberapa majalah di seluruh dunia, saya boleh simpulkan bahawa trend warna tahun 2013 sebenarnya adalah HIJAU ZAMRUD.

Hijau zamrud - Warna green emerald atau hijau zamrud diyakini bakal jadi trend warna dalam dunia fesyen 2013. Hasil kajian Pantone, sebuah lembaga penasihat warna profesional di New Jersey, AS, yang memberikan standard warna untuk industri ciptaan fesyen.

Kabinet hijau
Cantik kan warna hijau ni?P/S: Cat warna rumah saya dah empat tahun berwarna hijau, tetapi hijau pucuk pisang....hihi.

Read More ....


Post a Comment

1 Comments

  1. Very quickly this web site will be famous amid all blogging and site-building people, due to it's nice articles

    My website; Nur Ain

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close