Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Hadiah Hari Ibu | Dapat CPUV Daripada Nuffnang!

Hadiah Hari Ibu | Dapat CPUV Daripada Nuffnang! Hari Ibu 2013 bakal diraikan pada 12 Mei nanti iaitu bersamaan hari Ahad. Tentu anda yang ada ibu sudah bersedia dengan macam-macam misi rahsia ataupun yang jauh diperantauan, sibuk bergayut di tengah malam buta menunggu menjadi orang yang pertama mengucapkan Selamat Hari Ibu untuk insan istimewa tersebut.

Saya pun dah awal-awal dapat hadiah kejutan daripada nuffnang! Mana tidaknya, tiada ribut, tiada hujan, saya dihadiahkan CPUV (Cost-per-unique-visit) daripada nuffnang. (Rujuk gambar di bawah sebagai bukti). Terimakasih kepada nuffnang kerana menyenaraikan blog saya daripada ribuan blog yang ada.Tengahari tadi ketika membuka e-mail, saya dapat pulak Blogbuster Campaigns daripada nuffnang. Ini khas untuk blogger yang berstatus gliterrati. Ini pun baru proposal, antara cabarannya adalah membuat video sependek 15 saat berkaitan Project C. What is project C? Adalaa...

 

Nampaknya blog aynoranur.com sedikit demi sedikit sudah menarik perhatian nuffnang. Harapan saya semoga ia bukan menjadi hadiah terakhir buat saya daripada nuffnang. 

Saya mengharapkan saya dapat berkerjasama secara dua hala dengan nuffnang iaitu dalam kondisi 'win-win-situation' dari masa ke semasa.     

Advertisers out there, please pick & click me! Mr nuffnang, forget me not yaa! Haha... 

Read More ....


Post a Comment

1 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close