Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Sinopsis Drama Korea You Are The Best!

Bagi peminat drama kekeluargaan, jangan ketinggalan menyaksikan Drama Korea You Are The Best! di saluran KBS 391. Setakat entri ini ditulis, drama tersebut telah bersiaran sehingga episode ke 17. Untuk info, drama korea ini mengandungi sebanyak 50 episode.

Sinopsis Drama Korea You Are The Best!

Kim Jung-ae (Go Doo-shim) membesarkan Lee Soon-shin (IU) dengan kasih sayang seperti anak sendiri sejak dari dia menemui Soon-Shin di depan pintu rumahnya bertahun dahulu. Tetapi setelah kematian suaminya, dia mendapati bahawa ibu kandung Soon-shin adalah seorang artis terkenal bernama Song Mi-ryung (Lee Mi-sook). Oleh kerana Mi-ryung memperhatikan Soon-shin daripada jauh ketika gadis itu membesar, Soon-shin menjadi keliru dan mengalami konflik dalaman antara ibu kandung dan ibu tirinya. Akhirnya, ketiga-tiga wanita tersebut bergabung dan menjadi keluarga sebenar dalam proses melalui kesukaran dan kejayaan.Di permulaan cerita ditunjukkan bagaimana Lee Soon Shin melalui kesukaran hidup selepas kematian ayahnya. Soon Shin dan ibunya berjuang mencari kebahagiaan masing-masing. Sementara itu, kisah cintanya berkembang bersama-sama jatuh bangunnya Soon-Shin dalam melalui kehidupan yang mencabar.

Sementara itu, Shin Joon-Ho (Jo Jung-Suk) adalah CEO syarikat pengurusan artis. Beliau seorang yang 'over confident', berlagak dan agak dingin.. Apabila bertemu dengan Lee Soon-Shin, dia baru mengenali maksud kejayaan sebenar dan lama-kelamaan turut berubah.

Sumber **KBS World

Maklumat You Are The Best!

Tajuk: Choigoda Leesoonshin
Tajuk Lain: You're the Best Lee Soon Shin / You Are The Best!
Genre: Family, komedi romantik
Episodes: 50
Saluran penyiaran: KBS2
Waktu Siaran: Sabtu & Ahad, 06:55 petang (Waktu Malaysia)


Dibintangi oleh:
IU , Jo Jung-suk, Yoo In-na , Son Tae-young, Go Joo-won, Go Doo-shim, Lee Mi-sook

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close