Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Drama Korea & Sinopsis My Love From The Star

Drama Korea & Sinopsis My Love From The Star - Drama korea terbaru yang bakal menggantikan 'The Inheritors' ini bertajuk My Love From The Star. Drama ini sudah mula ditayangkan di korea dan bakal ditayangkan di saluran ONE HD 393 mulai 15/1/2014.

Drama ini mengandungi elemen-elemen yang anda inginkan seperti romantik, komedi, komedi, sains fiksyen, dan misteri yang membuatkan drama korea ini begitu menarik untuk ditonton. Lain daripada yang lain. Pelakon-pelakonnya membawakan setiap watak dengan sangat berkesan dan tiada yang kelihatan kekok. Senang cerita, plot cerita yang bagus dengan pelakon yang berkaliber.Drama Korea & Sinopsis My Love From The Star


Do Min Joon (Kim Soo Hyun) adalah makhuk asing yang mendarat di bumi ketika era pemerintahan Joseon. Dia memiliki susuk tubuh yang sempurna dan kebolehan fizikal yang luar biasa berbanding manusia biasa. Kerana Min Joon hidup di bumi untuk selama 400 tahun, dia menjadi prejudis terhadap manusia. Walaupun ketika dia bertemu dengan artis diva bernama Chun Song Yi (Gianna Jun) dalam dunia moden Seoul dan jatuh cinta kepada artis itu, dia masih tidak percaya mengenainya.

Dibintangi oleh: Kim Soo Hyun, Gianna Jun, Park Hae Jin, Yoo In Na (Secret Garden), Shin Sung Rok dan lain-lain. 

Info Drama Korea My Love From The Star


Drama: My Love From The Star (English title) / You Who Came From the Stars (tajuk lain)
Pengarah: Jang Tae-Yoo
Penulis: Park Ji-Eun
Rangakain penyiar: SBS
Episode: 20


Semoga Drama Korea & Sinopsis My Love From The Star di atas dapat mengubati rindu anda semua kepada drama-drama yang bertemakan sains fiksyen dan misteri.

Selamat menonton.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close