Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Sensodyne Campaign Dan MCMC Klik Dengan Bijak CPUV Nuffnang Mac 2015

CPUV Dari Nuffnang Bulan Mac 2015 | Sebenarnya saya dapat banyak CPUV dari Nuffnang bagi bulan Mac, seperti blogger yang lain juga yang ramai dah update dalam blog masing-masing. Seperti biasa, bila orang dah bagi kepercayaan, kita kena balas dan buat kerja dengan sebaik-baiknya. Betul tak? Rezeki tidak datang dengan percuma...hihi

CPUV yang singgah dalam blog saya termasuklah MATRADE Brand Awareness, 9 Seputeh CNY Video Media, British Council, MCMC Klik Dengan Bijak, Digi Project Byte, Brighter Smile (Iklan Colgate kut) dan Sensodyne Campaign.   


 CPUV Nuffnang Mac 2015 

MCMC: Klik Dengan Bijak

Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (MCMC) sedar akan peningkatan kadar penembusan jalur lebar negara dikhuatiri menjejaskan nilai budaya bangsa Malaysia sekiranya langkah segera tidak diambil untuk membudayakan penggunaan Internet secara positif.


MCMC Klik Dengan Bijak CPUV Nuffnang Mac 2015


Antara tindakan proaktif yang diambil oleh Suruhanjaya ialah untuk melaksanakan satu Kempen Kesedaran Awam Keselamatan Internet yang bertemakan “Klik dengan Bijak” yang bermatlamatkan keselamatan, waspada dan tanggungjawab. 


Sensodyne Campaign

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Sdn Bhd (“GSK”), a science-led global healthcare company, today launched the Sensodyne ‘Tiada Ngilu, Hidup Ceria’ Chill Festival, an expansion of the ‘Tiada Ngilu, Hidup Ceria’ campaign which was held last year. The campaign will run for the entire month March 2015.
Masalah utama rakyat Malaysia adalah gigi sensitif. Satu kajian oleh pihak penjagaan gigi mengatakan 87% rakyat Malaysia tahu mereka mengalami masalah gigi sensitif. Oleh itu kempen Sensodyne ini adalah untuk memberikan kesedaran tentang penting menjaga gigi dan merawat gigi dengan ubat gigi yang betul. 

So, jika anda hendak tahu keterangan lanjut tentang kempen-kempen dan promosi yang sedang dijalankan oleh pengiklan-pengiklan di atas, bolehlah klik iklan yang singgah kat blog ini.

Sebarkan info,  

Sebarkan Bahagia:

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close