Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

KFC Cheesy Onion Crunch CPUV Nuffnang

KFC Cheesy Onion Crunch. Khas untuk pencinta keju, KFC Malaysia menawarkan sos Cheezy Onion Crunch yang unik kepada penggemar ayam KFC. Gabungan penuh keju dan bawang akan membangkitkan selera anda melebihi jangkaan.

KFC Cheesy Onion Crunch CPUV Nuffnang

Bersedialah untuk saat yang menakjubkan dengan NEW KFC Cheesy Onion Crunch! Ia adalah padanan 2 ketul ayam KFC kegemaran anda dengan Cheese dan sos bawang, kentang putar, coleslaw dan minuman ringan hanya RM12.50. Tiada apa-apa lagi yang boleh mencairkan anda kecuali hidangan baru ini!!! 💖

KFC Cheesy Onion Crunch


KFC Cheesy Onion Crunch CPUV Nuffnang

Produk baru ini adalah campuran kedua-dua keju dan bawang, dua perisa yang amat menakjubkan bila digandingkan dan memberikan rasa aroma yang menyelerakan. Kombinasi yang lazat ini adalah antara keju dan sos bawang berkrim bersama-sama dengan ayam Hot & Spicy.

KFC Cheesy Bawang Crunch boleh didapati dalam dua hidangan kombo yang termasuk 2 ketul ayam Hot & Spicy, lazat berkrim cheese sos bawang bersama-sama dengan coleslaw, kentang putar dan minuman berkarbonat pada nilai hanya RM12.50.

Untuk pilihan hidangan yang lebih besar, kombo 5 ketul ayam juga boleh didapati dengan gandingan yang sama pada harga hanya RM32.50! Pelanggan juga boleh memilih untuk set KFC original Resipi.

KFC Cheesy Onion Crunch boleh didapati di semua restoran KFC di seluruh negara dari 20 September 2016 dan seterusnya, sementara stok masih ada. Untuk maklumat lanjut, sila layari: www.kfc.com.my.

Artikel ini adalah tanda terima kasih kepada pihak Nuffnang kerana masih beri CPUV kepada blog kecil ini.

Read More ....


Post a Comment

1 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close