Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Cosmotots IQD Pre-Schoolers Camp CPUV Nuffnang

Cosmotots IQD Pre-Schoolers Camp CPUV Nuffnang - Cosmotots IQD Pre-Schoolers Camp adalah satu program khas untuk pelajar-pelajar pra sekolah yang berusia empat hingga enam tahun.

Kelas-kelas ini direka untuk melonjakkan fonik-memohon keupayaan si kecil yang belum mencapai kefasihan membaca dilalui dan kerana itu akan mendapat manfaat daripada beberapa semakan menyeronokkan. Kem percutian ini amat disyorkan untuk kanak-kanak berusia empat hingga enam.

Cosmotots IQD Pre-Schoolers Camp CPUV Nuffnang

Cosmotots IQD Pre-Schoolers Camp CPUV Nuffnang


Dapat CPUV Nuffnang tentang Cosmotots IQD Pre-Schoolers Camp. Program ini sangat bagus dan di asaskan oleh IQ Development & Educational Foundation. Kem percutian tahun ini menawarkan pelbagai aktiviti, daripada sesi bercerita interaktif untuk bengkel penulisan kreatif. Kem ini adalah sesuai untuk kanak-kanak antara umur 4 hingga 14 tahun.

Bagi ibu bapa yang ingin menghantar anak-anak mereka ke kem pra sekolah Cosmotots IQD boleh lawati FB mereka, https://www.facebook.com/cosmototsiqd/.


Cosmotots IQD Pre-Schoolers Camp CPUV Nuffnang


Alhamdulillah. CPUV dapat pada 3/11/2016 dan dalam 5 hari dapat jana RM15.94 dan masih status 'on going'.  Semoga earning terus meningkat dengan sokongan anda semua.

Terima kasih Nuffnang kerana masih memberikan saya iklan-iklan untuk beri saya peluang menjana income tambahan melalui Nuffnang.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close