Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Merdeka! Merdeka! Blogger Contest

Merdeka! Merdeka! Blogger Contest - Merdeka datang lagi. Dan, blogger contest oleh Lazada pun muncul jua ikut sama memeriahkan kemerdekaan negara kita. Bersyukurnya dengan nikmat aman dan rezeki yang Allah turunkan kepada negara yang tercinta ini. Dalam kesempatan ini juga saya nyatakan kesediaan untuk join join blogger contest oleh Lazada dengan tajuk, "Merdeka! Merdeka! Blogger Contest". Nak join juga? Baca syaratnya di bawah nanti...

Merdeka! Merdeka! Blogger Contest berlangsung mulai sekarang, 21 Ogos 2017 dan tamat pada 31 Ogos 2017. Bulan kemerdekaan pun Lazada sambut, anda pula bagaimana? Apakah sumbangan kita kepada negara Malaysia yang dicintai ini? Tepuk dada, tanya ilmu yang ada. Kan?

Merdeka! Merdeka! Blogger Contest


Merdeka! Merdeka! Blogger Contest

1. Contest berlangsung dariapda 21 August hingga 31 August 2017.

2. Untuk turut serta dalam peraduan atau contest ini, setiap peserta dikehendaki menjawab kesemua soalan yang diberi dan tulis dalam post mereka:

a. What do you love about being Malaysian? 

Saya bangga dan cinta sebagai rakyat Malaysia kerana uniknya Malaysia itu sendiri. Malaysia negara berbilang kaum, pelbagai bahasa dan budaya, aneka makanan menarik dan unik tetapi masih menghormati antara satu sama lain dengan panduan dan ajaran agama masing-masing. Itulah Malaysian.

 b. Choose your favorite local brand here : 


 c. Select two product from that brand that you love. The Article must contain screenshots of the products mentioned.
Merdeka! Merdeka! Blogger Contest

Merdeka! Merdeka! Blogger Contest


Oh ya! Merdeka! Merdeka! Sale Lazada pula berlangsung dari 25 Ogos hingga 31 Ogos 2017. Jangan tak caya😊😊😊 ada diskaun sehingga 80% untuk barangan terpilih yang boleh buat anda melekat 24 jam di website LAZADA. Haha...

Akhir sekali, hantarkan penyertaan anda dengan mengisi borang, pada pautan yang disertakan, http://lzd.co/MBC2017

Boleh tulis dalam sebarang bahasa ya blogger sekalian. Jom join...

Macam biasa, pemenang akan dipilih secara random @ rawak. Kalau bernasib baik boleh menang...

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close