Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Terima Komisen Affiliate Dari Tudung Sicomel Lagi

Terima Komisen Affiliate Dari Tudung Sicomel Lagi. Alhamdulillah. Syukur. Rezeki yang Allah datangnya tak pernah terlewat atau tercepat, ia hadir dalam waktu yang tepat. Jangan lupa amalkan doa agar rezeki yang kita terima tak putus-putus dan sentiasa diberkati. Insyaa Allah...

Kenapa saya dapat komisen dari Tudung Sicomel? Sebabnya.. saya promote produk mereka di blog, buat artikel cerita tentang faedah dan kelebihan Tudung Sicomel untuk anak-anak kita, dan banyak lagi saya tulis tentang produk tersebut.

Bila dapat jualan dari banner dan link yang kita letak di blog, maka dapatlah kita komisen 15%. Tinggi tu dear.. nak cuba? Cari je website Tudung Sicomel kemudian cari Affiliate. Mudah kan?


Terima Komisen Affiliate RM142.81 Dari Tudung Sicomel Lagi


Saya pun tak ingat ini kali ke berapa saya dapat income dari Tudung Sicomel. Dah banyak kali, syukur kepada Allah yang memudahkan saya dapat income dari program affiliate ni..

Terima Komisen Affiliate Dari Tudung Sicomel Lagi 

Ada yang tak kenal lagi produk Tudung Sicomel ke? Meh.. saya tunjukkan banner-banner berkaitan produk Tudung Sicomel. Menjual tudung-tudung untuk si comel anda dengan tujuan menutup aurat dan tampil dengan kemas.

Terima Komisen Affiliate Dari Tudung Sicomel Lagi
Terima email notification komisen dikreditkan
Siapa sangka kan, dalam senyap ingatkan tak ada sales.. tetiba dapat email kata ada payment masuk. Alhamdulillah.

Jom layan banner Tudung Sicomel untuk tatapan mata anda, dan kalau nak keterangan lanjut.. klik aje pada banner. Mudah kan?

Tudung kanak-kanak 

Nak tengok lagi banner yang lain? Jom layan kejap.. free aje kawan-kawan..

 

Terima kasih kerana dah melayan dan baca artikel saya tentang Terima Komisen Affiliate Dari Tudung Sicomel Lagi. Insyaa Allah, dengan sokongan anda yang klik dan beli dari banner dan link yang saya pasang di blog, jualan saya akan meningkat dan affiliate ikut sama bertambah. 

Read More ....


Post a Comment

2 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close