Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Poh Kong Tranz Koleksi Emas Terbaru Tahun 2017

Poh Kong Tranz Koleksi Emas Terbaru Tahun 2017. Siapa yang tak kenal dengan Kedai Emas Poh Kong. Poh Kong memiliki kedai rangkaian runcit terbesar di Malaysia dengan lebih daripada 100 cawangan di seluruh negara. Poh Kong Group, pusat perhiasan sehenti, dari pengeluar hingga peruncit emas, perhiasan dan batu permata, membezakan produknya dengan memenuhi empat prinsip perniagaan utama iaitu kualiti, nilai, kepercayaan dan pilihan.

Yang terbaru adalah koleksi Tranz. Tranz, jenama yang berkaitan dengan inspirasi dan seni reka bentuk, adalah jenama barang kemas emas pertama dan terkemuka dalam kelas emas 22K di Malaysia.

Warna nature hangat yang kini mewakili identiti Tranz amat menarik dan merupakan seni keindahan jenis baru berdasarkan kecerdasan, pencapaian sebenar dan rasa keperibadian yang kuat.

Setiap karya pereka adalah karya seni; hasil daripada proses kreatif, penyelidikan dan pembangunan Poh Kong, dan kawalan kualiti yang ketat dalam proses pembuatannya. Pereka perhiasan emas Tranz menawarkan penghargaan sebenar sebagai sekeping pelaburan dengan kualiti emas premium, konsep reka bentuk, inovasi bahan, pengerjaan emas halus dan dasar satu harga; semua kualiti yang memikat walaupun dari ukiran barang kemas yang paling teliti. Tranz datang dalam empat tema reka bentuk clasic, nature, love, dan duet.

Poh Kong Tranz Koleksi Emas Terbaru Tahun 2017


Collection Classic mempunyai kepingan tandatangan yang diambil dari garis ultra bersih dan bentuk asas, yang sangat teliti seninya dan reka bentuk. Bentuk-bentuk yang tegas yang telah menimbulkan ujian masa mengungkapkan keyakinan dan gaya tersendiri. Digabungkan dengan keindahan grafik dan kesederhanaan semata-mata, setiap kepingan Classic menangkap intipati keindahan abadi dan daya tahan abadi.

Poh Kong Tranz Koleksi Emas Terbaru Tahun 2017

Nature Collection ini memberi penghormatan kepada Nature dan reka bentuk cerdiknya yang menghiasi alam sekitar di mana kita hidup. Misteri alam semulajadi dan rahsia-rahsia yang terbaik telah dibongkar dan dihidangkan dalam reka bentuk indah koleksi ini.

Poh Kong Tranz Koleksi Emas Terbaru Tahun 2017

Koleksi Love (gambar bawah) pula adalah kanvas yang dibekalkan oleh alam semula jadi dan bersulam dengan imaginasi, memberi inspirasi kepada banyak barang kemas yang indah. Memakai Cinta menyukai api keinginan, merebak sayap semangat, dan memberi anda keberanian untuk menaklukkan semua. Dan kerana Cinta paling penting, romantik reka bentuk jiwa, meletakkan senyuman di bibir anda dan menjadikan jantung anda muda lagi.

Poh Kong Tranz Koleksi Emas Terbaru Tahun 2017

Melepaskan minat semangat gaya individu anda dengan Koleksi Duet, koleksi untukmu dan untuknya. Menampilkan cetakan haiwan ke atas emas, gaya visceral dibawa ke tahap kecanggihan yang seterusnya. Daya tarikan Duet terletak pada corak yang berbeza yang memancarkan kuasa dan kekuatan.

Poh Kong Tranz Koleksi Emas Terbaru Tahun 2017

Inilah koleksi terbaru Poh Kong Tranz yang amat memikat dan menarik. Jika anda berminat untuk dapatkan salah satu koleksi Tranz, bolehlah tengok-tengok di cawangan Poh Kong berhampiran anda. 

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close