Header Ads

Pemandangan Malam Dari Sky 26, Holiday Villa


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Pemandangan Malam Dari Sky 26, Holiday Villa
Pemandangan Malam Dari Sky 26, Holiday Villa. Macam mana boleh tersesat sampai ke tingkat 26 ni?? Tak tahulah kenapa? Alkisahnya, lepas majlis iftar tadi kami naik sekejap ke tingkat 26. Konon exercise lepas makan banyak tapi selfie yang lebih..

Pemandangan malam dari Sky 26 memang cantik. Nampak bandar JB berkilau-kilauan. Kereta jem atas jalan raya pun nampak cantik dengan kilauan lampu..


Pemandangan Malam Dari Sky 26, Holiday Villa


Setelah selesai majlis berbuka, kami bergerak nak balik namun sana sini jem di kawasan parking hotel dan trafik keluar. Maka, bersantai dulu ke tingkat 26, yang dipanggil Sky 26.

Apalagi akviti yang ada, ambil gambar dan menikmati pemandangan malam.. jom layan..

Pemandangan Malam Dari Sky 26, Holiday Villa
Selamat malam JB! 

Pemandangan Malam Dari Sky 26, Holiday Villa

Pemandangan indah cahaya berkilauan daripada premis perniagaan dan juga kawasan residensi.


Jalan jem dengan lampu kereta pun nampak cantik dari Sky 26.





Sebenarnya ketika ambil gambar ni semua mata dah kuyu je sebab sangat kenyang. Mata start mengantuk.

Walau apa pun pengalaman meninjau sebahagian  bandar JB dari Sky 26 amatlah mengujakan dan pengalaman sekali seumur hidup.

"Me time" dengan kawan-kawan sepejabat memang menyenangkan dan jadi satu terapi setelah seharian penat bekerja.

Selamat malam semua..




No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.