Header Ads

Lunch Di Burger King, Aeon Skudai


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Lunch Di Burger King, Aeon Skudai
Lunch Di Burger King, Aeon Skudai. Kalau masih ada yang tak tahu lagi, Burger King dah dibuka kat Aeon Skudai. Bersebelahan dengan McDonalds. Siapa suka makan burger, dah ada banyak pilihan burger ya. Dua-dua boleh pergi untuk perabis duit anda. Haha..

Lunch Di Burger King, Aeon Skudai

Sos cili dia nampak biasa je, macam tak pedas. Bila dah masuk ke mulut, pedasnya masyaAllah.. Tapi yang penting sos dia,sedap.

Lunch Di Burger King, Aeon Skudai

Lunch Di Burger King Aeon, Skudai


Melayan anak-anak makan lunch kat Burger King, habis juga dalam RM61.00. Entah apa dia orang order, saya tengok macam tak banyak pun..

Mungkin harga burger yang mahal. Malas pula nak check resit.



Melayan kerenah anak-anak. Since dah lama tak makan fast food, kali ni bagi chance la..


Saya suka french fries nya. Rangup dan segar je. Saya kata pada anak-anak, lain kali kalau nak beli kentang goreng beli je kat Burger King. Tapi kalau nak ayam pedas giler, Mc D lagi sedap.. haha

Sebab kami ada order ayam goreng kat Burger King, kurang sikit rasanya. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

Biasalah.. kita kan ada hak memilih yang terbaik sebab kita yang bayar. Betul tak?

Selamat bersantai..

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.