Header Ads

Redeem Voucher KFC Dengan KFC Delivery & Self Collect


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Redeem Voucher KFC Dengan KFC Delivery & Self Collect
Redeem Voucher KFC Dengan KFC Delivery. KFC Malaysia telah menawarkan voucher belian ayam dan menu terpilih sebanyak 28% kepada semua pelanggannya yang memesan makanan melalui KFC Delivery dan Self Collect. Ada banyak pilihan menu yang ditawarkan, dan anda ada banyak masa rileks je kat rumah tunggu pesanan sampai.

Tawaran voucher yang dipanggil "banyak ong" adalah sempena Perayaan Tahun Baru Cina. Promo kod adalah ONGSOME28.

 SEMUA orang boleh cuba ya..

Redeem Voucher KFC Dengan KFC Delivery & Self Collect

Redeem Voucher KFC Dengan KFC Delivery


Berbaloi tau. Saya dah redeem pun voucher tu, anda tak nak cuba??


Kami order Mega Variety Box dengan beberapa tambahan order. Biasalah.. kita orang memang penggemar KFC, apa ada dan nak makan.. order je lah..


Nampak tu total order kita orang. Kemudian ada voucher bernilai 28% daripada harga belian/ invois, dapatlah redeem RM20.00.


Tempoh menunggu order sampai adalah lebih kurang 30 minit. So bersabar lah, tak lama pun.

Tak perlu nak bersesak-sesak berbaris nak order, tak ada jalan jammed dan macam -macam lagi halangan. Delivery cost pun tak mahai dear.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.