Header Ads

Segmen Bloglist 2020


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Segmen Bloglist 2020
Segmen Bloglist 2020. Awal tahun kenalah rajin refresh blog dan buat entry agar blog kekal relevan dalam persaingan yang semakin mencabar ni. Cara nak kekal momentum berblog antaranya adalah dengan rajin join segmen. Sokong rakan blogger yang lain.

Sila klik banner untuk join

So, bagi blogger lama dan baru, jomlah kita menjoinkan diri buat entry agar blog sentiasa disayangi Encik Google. Hehe..

Segmen Bloglist 2020


Segmen bloglist 2020 adalah anjuran Tiara Sapphire. Syarat penyertaan amatlah mudah. Jom tengok..

Syarat-syaratnya:
1. Follow blog Tiara Sapphire (bagi yg belum follow)
2. Buat entry 'Segmen Bloglist 2020'. copy banner dan backlink ke post ini.
3. Masukkan blog Tiara Sapphire (http://tiaarasapphire.blogspot.com) dalam bloglist blog anda.
4. Tinggalkan link entry di ruangan komen.

Itu je. Nak menulisnya pun tak sampai 3 minit. Cuma, jangan lah buat entry terlalu pendek. Nanti Encik Google tak dapat detect entry, susah lah nak masuk search engines.. hihi

Kalau nak entry anda dapat perhatian, tulis lebih panjang, lebih kurang 300 patah perkataan. Saya share base on my experience. Entry pendek bukan tak boleh masuk enjin carian, tetapi kalau entry panjang lagi besar peluang tu datang..

Good luck for year 2020.

2 comments:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.