Header Ads

Minum Petang Dengan Roti Canai Segera al Hadi


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Minum Petang Dengan Roti Canai Segera al Hadi
Minum Petang Dengan Roti Canai Segera al Hadi. Petang hujung minggu macam ni lepas tu tak sekolah, anak-anak mesti cepat lapar. Asyik nak selongkar tudung saji atau peti ais. Ada tak benda nak dimakan, iya lah budak sedang nak membesar memang kuat lapar kan? Macam kita jugak dulu..

Baiklah.

Minum petang kali ni saya sediakan yang isntant je iaitu roti canai segera al Hadi. Ada banyak jenis roti prata atau roti canai yang segera, tapi saya prefer yang jenama al Hadi. Produk muslim ya dear..


Minum Petang Dengan Roti Canai Segera al Hadi

Dalam satu bungkus ni ada 10 keping roti canai. Kalau keluarga ramai, boleh sekali jalan goreng semua. Untuk breakfast atau minum petang, pun boleh. Tapi tak ada kuahnya you all boleh makan dengan gula atau susu. Sedap jugak.

Minum Petang Dengan Roti Canai Segera al Hadi


Minum petang hari ni saya buat benda mudah je. Beli yang segera, tinggal goreng je. Oleh kerana anak saya dah kelaparan, maka jalan mudahnya saya gorengkan roti canai segera. Memang mudah disediakan. 

Okay ke roti canai segera tu? Mestilah okay. Saya beli brand al Hadi.

Minum Petang Dengan Roti Canai Segera al Hadi

Kalau nak garing macam saya, panaskan lebih lama dengan api sederhana je.



Roti nya lembut selepas di panaskan, hanya renjis dengan minyak je atau sapu kuali dengan minyak masak. Bila warna roti canai dan kekuningan atau dah masak, dah boleh di angkat. Kalau nak garing sikit, panas lebih lama. Memang sedap!

Rasa lemak manis dan lembutnya tu memang syok bila dikunyah masuk mulut. Sekeping pun tak cukup. Kena makan lebih. Makan macam tu je pun sedap.

Kalau nak cuba, boleh lah beli roti canai segera al Hadi kat kedai runcit berhampiran rumah anda.

Semoga bermanfaat.

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.