Header Ads

Resepi Ayam Masak Lemak Cili Api Guna Kissen Wokpan


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Resepi Ayam Masak Lemak Cili Api Guna Kissen Wokpan
Resepi Ayam Masak Lemak Cili Api Guna Kissen Wokpan. Wok jenama Kissen ni saya beli dari Goshop, selebar 28cm dan didatangkan dengan penutup. Kissen adalah jenama keluaran Korea,100% dari Korea. Mudahnya Wok ni, bila dah siap masak, letak je atas meja dan boleh terus makan. Warna warni kuali dan wok yang saya beli ni cantik-cantik belaka, dan kuali atau wok ni tak lekat langsung. Cukup anda lap permukaan wok atau kuali dengan tisu je, lagi-lagi kalau anda adalah seorang peniaga yang perlu melakukan kerja memasak dengan pantas.

Kissen Wokpan memang memudahkan kerja-kerja memasak saya. Dapat je dari Goshop, terus guna. Tak de lah rasa sayang, takut rosak dan sebagainya. Rujuk gambar di bawah Kissen Wokpan yang saya beli di Goshop.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nama set ini adalah Kissen Color Plus High Casserole Family Set.

Resepi Ayam Masak Lemak Cili Api Guna Kissen Wokpan

Resepi Ayam Masak Lemak Cili Api Guna Kissen Wokpan


Resepi Ayam Masak Lemak Cili Api Guna Wok


Wok Kissen dari Korea. Sangat berbaloi rasanya bila anda punyai keluarga yang sederhana tetapi semua barang memasak saiz besar. So, kalau ada kuali dan wok jenama Kissen ni, memang amat sesuai untuk kami sekeluarga.



Kami masak lemak cili api seekor ayam dan memang amat sesuai menggunakan wok Kissen ni. 






Set Kissen wok dan kuali didatangkan dengan satu penutup kaca yang berkualiti, boleh didirikan di tepi wok jika anda sedang memasak.


So, kalau you all nak masak lauk macam saya, boleh klik pada pautan resepi di atas.

Bila memasak dengan peralatan yang betul dan sesuai, masakan jadi sedap secara automatiknya. Setuju tak kekawan? Memang mudah guna High Casserole Family Set dari Kissen ni. Tak lekat, tahan calar, dan lebar. Puashati betul saya masak.. warna wok dan kuali cantik sangat. Siapa yang tak suka, kan?

Jadi, memasaklah dengan hati yang gembira. 

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.