Beli Bekas Simpan Beras Ecoco Di Shopee

Advertisement

Beli Bekas Simpan Beras Ecoco Di Shopee. Saya pun terjebak beli bekas simpan beras Ecoco dari Shopee. Sekali pandang macam penyejuk jenama terkenal tu kan, tetapi 2 kali tengok, comel je bekas beras ni. Tak nak beli ke? Dia ada 2 pilihan warna, putih dan hitam/kelabu. Harga dia ada range dari RM40 hingga RM50 ++, tengok rezeki korang la.. Hehe

Bila terima parcel semalam, terfikir jugak kenapa ringan sangat kotak ni. Rupanya, rice storage Ecoco ni memang ringan. Kapasiti dalamnya agak luas. 


Beli Bekas Simpan Beras Ecoco Di Shopee


Beli Bekas Simpan Beras Ecoco Di Shopee

Bekas beras @ tepung dan sebagainya, yang amat simple tetapi nampak eksklusif. Saya amat suka dengan bentuknya, nampak kemas bila kita susun atas meja dapur.. memang fleksibel sangat.

Di bahahgian atas penutup, ada ruang untuk kita letak barang untuk halau kutu beras, contohnya letak cili kering, bawang putih dan sebagainya. Memang comel sangat... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜


Nampak gambar di atas? Nak bukak bekas beras ni, tekan je butang tu. Nanti penutup dia terbuka. Ngam ngam boleh masuk 10 kg beras ya kekawan..

Beli Bekas Simpan Beras Ecoco Di Shopee

Rupa bahagian dalam bekas simpan beras Ecoco. Beli kat Shopee je, harga dia lebih kurang RM50.00.

Beli Bekas Simpan Beras Ecoco Di Shopee

Nampak kemas kan? Comel pun ya.. kalau dari luaran nampak macam tak caya boleh muat 10 kg, tetapi anda kena cuba.. baru tahu!

So, kalau ada masa.. pergilah melawat Shopee. Jangan beli macam-macam pulak, fokus pada apa yang kita nak beli saja, okay ✌

1 comment:

  1. viral jugak benda ni sebelum ni. tapi belum terjebak nak beli. hehehe. sekarang kami tgh giler nak beli bekas rempah comel2 dgn sticker tu. hahaha

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.