Order Ayam Goreng McD & Double Cheese Burger Kegemaran

Order Ayam Goreng McD & Double Cheese Burger Kegemaran. Dinner treat from me to my beloved family. Sekarang ni semua dah mudah, kalau rasa lapar dan teringin, angkat phone dan taip order online. Senang & cepat. 

Order di McDelivery antara servis penghantaran makanan paling pantas yang pernah kami alami. Memang dalam setengah jam akan sampai. Yang lain-lain in-house delivery, agak lambat penghantarannya. Anda boleh fikir sendiri.. 😁😁

Order Ayam Goreng McD & Double Cheese Burger Kegemaran

Order Ayam Goreng McD & Double Cheese Burger Kegemaran

Itu sebabnya, bila anda rasa lapar sangat dan tak sanggup tunggu lama.. maka order lah dengan servis penghantaran yang laju.

Sementara saya membebel ni, jomlah layan gambar makanan yang kami order di McDonalds.

Order Ayam Goreng McD & Double Cheese Burger Kegemaran

Kami order ala carte sebab ada set family punya tak ada apa yang kami mahu. Jadi, pilihlah ikut tekak anak yang nak makan. Kalau saya, apa je boleh masuk.

Order Ayam Goreng McD & Double Cheese Burger Kegemaran

Seperti dalam resit di atas, kami beli ayam goreng McD regular punya, fries, apple pie (sedap sangat, nanti nak carik resepi la), double cheese burger. Ada jugak order air ais lemon tea. 

Order Ayam Goreng McD & Double Cheese Burger Kegemaran. Dari dulu memang saya suka makan double cheese burger, bila makan tu macam teringat zaman muda-muda.. 😅😅

Selain itu, bubur ayam McD pun saya gemar. Bila tekak rasa nak makan bubur, kita order la bubur ayam dia.. memang sedap!

Ok bye, sekadar coretan santai..

Catat Ulasan

1 Ulasan

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close