Lifestyle Resepi Info Terbaik

Menu Simple Lunch Dengan Chicken Strip

Menu Simple Lunch Dengan Chicken Strip. Entah dah berapa kali saya dok masak chicken strip dalam bulan ni, rasanya lebih dari 4 kali. Chicken strip mudah disediakan, sedap dan tahan lama. Makan dengan sayur apa pun boleh jalan, sebab perapan pada chicken strip tu pun dah sedap. 

Kalau uolls nak cari resepinya, boleh klik pada pautan di bawah ini.. ada lebih 500 resepi mudah, sedap, dan murah.. 👇👇👇
Baca : Lebih 500 Resepi Sedap Dan Mudah Untuk Dicuba!!💖💥
berkaitan resepi mudah, resepi sedap, masakan kampung, macam-macam resepi, menu sarapan, menu lauk-pauk tengahari, menu makan malam, kuih muih, kuih raya tradisional, resepi yang mudah untuk dicuba

Menu Simple Lunch Dengan Chicken Strip


Lunch berdua je, masak pun simple dan sikit. Kalau masak banyak, takut tak habis. Masak sedikit, dan mesti kena habiskan. Jika rasa malas nak masak, kita tapau je la ya..

Menu Simple Lunch Dengan Chicken Strip

Chicken strip lauk faveret 2 hero kesayangan yang masing-masing sekarang ni berada jauh kerana menuntut ilmu. Kita kena berkorban sikit demi mengizinkan mereka mengejar impian masing-masing. Betul tak?

Menu Simple Lunch Dengan Chicken Strip

Masak sayur pun simple je, tengok apa yang adq dalam peti ais. Sayur sawi putih ni tahan lama, itu yang masih ada baki seminggu lepas.. alhamdulillah masih elok dan segar lagi.

Menu Simple Lunch Dengan Chicken Strip

Menu Simple Lunch Dengan Chicken Strip

Uolls lunch apa tadi? Menu lauk pauk kampung ke? Set lauk pauk kampung ni sedap bila makan ramai-ramai. Penuh satu meja, puas hati makan sambil mengenang memori silam.. 😅😅

Okay bye, selamat bersantai dan makan makanan sihat ya..

Post You May Like ....


Catat Ulasan

0 Ulasan

close