Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Selamat Hari Kebangsaan Malaysia Ke 66 Tahun

Selamat Hari Kebangsaan Malaysia Ke 66 Tahun. Dalam tahun 2023 ni dah 66 tahun rupanya negara kita merdeka. Banyak ucapan kemerdekaan yang dilaung. Ia bukan sekadar ucapan yang lalu macam angin, ia bukan ucapan yang tiada rasa di jiwa. Laungkan semangatmu kerana cintakan negara ini! Tema Hari Kemerdekaan ke 66 adalah seperti di bawah. Baca sampai hujung 🥰

Laungan Merdeka! Merdeka! Merdeka!


Dari dulu sampai kini, tetap membara, tetap bergetar semangat waja. Semoga anak-anak kita dan anak muda sekalian masih teguh jati dirinya demi mempertahankan tanahair tercinta.

Selamat Menyambut Hari Kebangsaan Malaysia pada 31 Ogos setiap tahun. 31 Ogos 1957, tarikh keramat negara kita merdeka. Tema Hari Kebangsaan Malaysia ke 66 adalah Malaysia Madani : Tekad Perpaduan, Penuhi Harapan.

Selamat Menyambut Hari Kebangsaan Malaysia Ke 66 Di Tahun 2023


Selamat Hari Kebangsaan Malaysia Ke 66 Tahun

Semoga negara kita Malaysia terus maju dan makmur dengan pemimpin yang mampu membawa negara kita menjadi kebanggaan semua.

Selamat Hari Kebangsaan ke 66 Malaysia!!


Malaysia Madani : Tekad Perpaduan, Penuhi Harapan. Inilah tema yang dipilih. Tema yang sesuai dengan tagline negara sekarang ini iaitu Malaysia Madani!

Apakah yang boleh dikaitkan dengan Malaysia Madani : Tekad Perpaduan, Penuhi Harapan. Maksud tersirat di sebalik tema Hari Kebangsaan 2023) adalah ia menterjemahkan semangat perpaduan dan patriotisme tinggi serta membenihkan rasa cinta yang mendalam kepada negara.

Hari kemerdekaan negara diraikan dengan penuh semangat patriotisme dan cinta kepada negara dengan mengenang jasa pejuang kemerdekaan terdahulu yang bersusah payah memastikan Malaysia terus bebas daripada penjajah.

Disyorkan Untuk Anda:

Get this widget
Bagaimana pula cara korang menyambut hari kebangsaan tahun ini? Pastikan kita menyambutnya dengan penuh kesedaran dan bermakna.

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

Read More ....


Post a Comment

2 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close