Komisen Bookcafe Kali Kedua Berjumlah RM112.70

Komisen Bookcafe Kali Kedua Berjumlah RM112.70. Minggu ini saya dapat lebih sales sebagai agen affiliate kepada Bookcafe. Ini semua gara-gara pesta buku online dimana Bookcafe memberikan diskaun yang luar biasa kepada para ahli berdaftarnya.

Bagi anda yang masih tercari-cari buku murah giler dengan tawaran diskaun setinggi 70%, inilah masanya. Kalau nak dapat komisen macam saya, join sebagai agen affiliate. Setiap jualan daripada link affiliate anda, komisen akan dibayar berdasarkan skala tertentu. Contohnya, saya dibayar 6% daripada setiap jualan yang terhasil.


Komisen Bookcafe Kali Kedua Berjumlah RM112.70 


Alhamdulillah.

Komisen daripada Bookcafe antara yang saya perolehi pada minggu ini berjumlah RM112.70 selain daripada Klikjer.Com dan Sweet Muslimah. Ada lagi cek daripada Nuffnang yang dah cashout last month tetapi masih belum sampai ke tangan lagi...

Seronoknya bila kita buat entri, promosi dan akhirnya dapat komisen. Maknanya usaha kecil kita itu berbaloi dan terbayar juga. Jadi agen affiliate ni bukanlah keja yang sia-sia bak kata sesetengah orang.

Nak jadi agen affiliate ni kena rajin promosi, buat artikel lebih kerap dan blog atau media sosial kita mestilah aktif. Rajin ping post dekat laman sosial seperti Facebook, Twitter, Google+, blog dan banyak lagi. 

Jika anda nak beli buku tetapi tak tahu macam mana, cuba klik pada link di bawah. Mana tahu ada yang anda minat??

>>> PROMOSI 1 
>>> PROMOSI 3 
>>> PROMOSI 4   

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.