Komisen Bookcafe Kali Kedua Berjumlah RM112.70

aynora nur | 05 May, 2016,5:11 PM |

Komisen Bookcafe Kali Kedua Berjumlah RM112.70. Minggu ini saya dapat lebih sales sebagai agen affiliate kepada Bookcafe. Ini semua gara-gara pesta buku online dimana Bookcafe memberikan diskaun yang luar biasa kepada para ahli berdaftarnya.

Bagi anda yang masih tercari-cari buku murah giler dengan tawaran diskaun setinggi 70%, inilah masanya. Kalau nak dapat komisen macam saya, join sebagai agen affiliate. Setiap jualan daripada link affiliate anda, komisen akan dibayar berdasarkan skala tertentu. Contohnya, saya dibayar 6% daripada setiap jualan yang terhasil.


Komisen Bookcafe Kali Kedua Berjumlah RM112.70 


Alhamdulillah.

Komisen daripada Bookcafe antara yang saya perolehi pada minggu ini berjumlah RM112.70 selain daripada Klikjer.Com dan Sweet Muslimah. Ada lagi cek daripada Nuffnang yang dah cashout last month tetapi masih belum sampai ke tangan lagi...

Seronoknya bila kita buat entri, promosi dan akhirnya dapat komisen. Maknanya usaha kecil kita itu berbaloi dan terbayar juga. Jadi agen affiliate ni bukanlah keja yang sia-sia bak kata sesetengah orang.

Nak jadi agen affiliate ni kena rajin promosi, buat artikel lebih kerap dan blog atau media sosial kita mestilah aktif. Rajin ping post dekat laman sosial seperti Facebook, Twitter, Google+, blog dan banyak lagi. 

Jika anda nak beli buku tetapi tak tahu macam mana, cuba klik pada link di bawah. Mana tahu ada yang anda minat??

>>> PROMOSI 1 
>>> PROMOSI 3 
>>> PROMOSI 4   
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Book Cafe

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
0 Komen untuk "Komisen Bookcafe Kali Kedua Berjumlah RM112.70"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

loading...
loading...
Back To Top