Buku Baru Pesta Buku Online Bookcafe

aynora nur | 03 May, 2016,3:35 PM |

Buku Baru Pesta Buku Online Bookcafe. Buku yang baru keluar dari kilang cetak...panas dan boleh dibeli dengan mudah secara online aje. Susah nak beli? Senang aje, layari website Bookcafe dan anda boleh dapatkan semuanya hanya dengan hujung jari. Tapi yang penting fulusnya pun mestilah standby jugak...haha

Buku baru & panas PBAKL 2016 yang ditawarkan oleh Bookcafe amatlah banyak kuantitinya, jadi anda boleh beli lebih jika ada kawan-kawan yang mahu membeli buku yang serupa. Maksudnya, di Bookcafe, anda tak perlu risau kalau buku kehabisan stok!

Beli Online Buku Baru & Panas PBAKL 2016


Bagi anda yang ingin dapatkan buku-buku baru yang dikeluarkan sempena PBAKL 2016, bolehlah beli online di Bookcafe.com.my. Ada pelbagai jenis buku dengan kisah menarik antaranya buku berkenaan Dr Zakir Naik, Umrah Backpacker, Buit Duit Dengan Dropship dan banyak lagi. 

Hmmm...dahlah buku baru, ada potongan 10% lagi...berbaloi sungguh, kan?

Anda peminat Tun Mahathir? Ada juga buku berkenaan perjuangan Tun M dengan tajuk 'Tun M - Inilah Perjuangan'. Mungkin dengan baca buku ini anda akan lebih bermatlamat dalam perjuangan untuk hidup. Dapatkan buku panas dan terbaru tersebut sebelum ianya habis di pasaran!!

RM30-00
KINI RM27-00

“Tun M - Inilah Perjuangan” adalah catatan peribadi penulis mengenai idea dan pemikiran tokoh dan negarawan terkemuka Malaysia, Tun Dr. Mahathir Mohamad.
Pengkisahan ini bermula daripada pertemuan dengan budayawan dan tokoh bahasa Tan Sri Datuk Wira Haji Abdul Aziz Tapa dari Kampung Rim, Jasin, Melaka yang mendorong permulaan usaha menerbitkan sebuah buku mengenai sejarah perjuangan orang Melayu membina negara bangsa Tanah Melayu dan seterusnya Malaysia; berjudul Selagi Hayat Dikandung Badan: Lembaran Perjuangan pada 2006, seterusnya membawa kepada pertemuan penulis dengan YABhg Tun Dr. Mahathir Mohamad.
Hah! Bagi peminat AmranFans, jangan risau. ada jugak buku The AmranFans terbitan Dubook, harganya pun tak lah mahal sangat. Mampu milik gitu..

So? Dah boleh mula shopping kat Bookcafe tu dear, siapa cepat dia dapat ya!!

#pesta buku online

#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Book Cafe

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
0 Komen untuk "Buku Baru Pesta Buku Online Bookcafe "
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

loading...
loading...
Back To Top