Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

U-Mobile Test Drive Campaign Daripada Nuffnang

Aynorablogs.Com - Dapat CPUV untuk U-Mobile Test Drive Campaign Daripada Nuffnang. Baru sangat ni, tarikh 16 November 2015. Terima kasih Nuffnang kerana menghargai dan menyedari kewujudan blog aynorablogs.com. Banyak usaha yang kena kita lakukan untuk sentiasa menjadi blog kegemaran pengiklan, terutamanya rekomendasi yang kuat dari pihak Nuffnang. Kekuatan sesebuah blog amat penting terutamanya dari segi trafik. Trafik yang tinggi menjadi salah satu daya tarikan kepada pengiklan untuk menjual produk mereka.


U-Mobile Test Drive Campaign Daripada Nuffnang


So, nak buat income secara sambilan tak susah, sebenarnya...

Yang penting mesti rajin. Anggaplah bahawa blog adalah brand anda. Jagalah brand anda sebaik-baikya. Jangan buat artikel yang melanggar polisi dan etika komunikasi. Yang penting content kita dapat sampai kepada pembaca dengan membawa kebaikan. Bermanfaat.

U-Mobile Test Drive Campaign Daripada Nuffnang 


Alhamdulillah. Hari ni dapat CPUV baru daripada Nuffnang. Ada banyak lagi cpuv yang masih 'on going' dan bertambah earnings setiap hari. 

U-Mobile Test Drive Campaign Daripada Nuffnang


Sedikit info tentang U Mobile,
"U Mobile merupakan syarikat telekomunikasi berteraskan data. Pelanggan 70% U Mobile adalah pengguna telefon pintar, dengan itu kita mahu mereka mempunyai internet dan data pengalaman yang terbaik dari segi kelajuan dan kualiti. Kami juga percaya dalam memberikan pelanggan kami nilai terbaik dan kita berbuat demikian dengan menawarkan pelanggan-pelanggan kami yang terbaik pelan mudah alih di pasaran hari ini," kata Too Tian Jen iaitu Ketua Pegawai Teknologi U Mobile. 

Enjoy reading, nak info lanjut kenalah pergi website U-Mobile ya... 

Read More ....


Post a Comment

2 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close