Header Ads

Baulu Gulung Terbaik Sedap Lembut Dan Gebu


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Baulu Gulung Terbaik Sedap Lembut Dan Gebu
Baulu Gulung Terbaik Sedap Lembut Dan Gebu. Haha.. tengoklah kita puji baulu gulung homemade by mother in law tau.. siapa lagi nak puji, ya dak? Saya memang pandai makan dan puji bila makanan itu sedap. Bukan sebab ia free, tapi memang sedap sangat baulu gulung buatan air tangan mother in law ku itu. Oh ya, dia memang menjual baulu gulung, sepanjang tahun ada je yang order.

RELATED ... Resepi Jem Nenas Baulu Gulung .. selanjutnya

Kalau ditanya, ada delivery service ke? Sebenarnya biz ni adalah part time MIL punya minat. Ada orang order, dia buatkan. Terutamanya musim perayaan. Order masuk dari Singapore pun ada. Promosi mulut ke mulut je.


Baulu Gulung Terbaik Sedap Lembut Dan Gebu


Baulu gulung ni sedap makan cicah dengan kopi "O" panas kaw hitam pekat. Haha.. tak caya cubalah. Mesti habis bergulung-gulung nanti.

Gambar Baulu Gulung Terbaik Sedap Lembut Dan Gebu

Baulu Gulung Terbaik Sedap Lembut Dan Gebu

Satu gulung macam dalam gambar ni, anak kecil saya boleh habis sekali hadap je. Alkisahnya masa raya haji kelmarin, MIL bagi 3 gulung untuk bonda saya. Sekali, si kecil ni nampak dalam bonet kereta, dia kata 1 dia nak makan. Kena lah simpan untuk dia.



Lihatlah kegebuan baulu gulung yang sedap dan rasa inti jem nenas nya yang segar. Tak berbau. Manisnya pun sesedap rasa. Jem nenas ni MIL pun buat sendiri. Bukan beli kat shopping complex tau..

Baulu Gulung Terbaik Sedap Lembut Dan Gebu

Last hari tu saya tanya berapa harga segulung, MIL kata RM3.50. Saiz 10 inci kalau tak silap. Haha.. nilah namanya menantu hantu. Tak ambil port pasal bisnes MIL. Sebabnya, saya memang tak minat biz makanan ni. Tak ada kemahiran orang kata..

Terima kasih kerana membaca bebelan saya ni ya, semoga ada manfaatnya. Nak resepi baulu gulung sedap gebu dan lembut ni? Klik pautan yang sertakan di atas ya..

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.