Koleksi Kuih Raya Aidilfitri Kami Versi PKP 3.0 2021

Advertisement

Koleksi Kuih Raya Aidilfitri Kami 2021. Koleksi kuih raya PKP 3.0 anda, apa yang ada? Tak tau lah apa nak buat raya dalam norma PKP lagi kan? Rasanya semua ceruk rantau dapur, bilik, toilet, parking lot, hall semua dah di lawati. Jadinya, kita makan kuih raya je lah ya, kasi habis kuih raya tu.. jangan membazir tau..

Saya tak lah beli kuih raya, hanya beli kerepek raya iaitu kerepek pisang tanduk, tumpi, kerepek bawang, maruku.


Koleksi Kuih Raya Aidilfitri PKP 3.0 2021


Apa yang kami ada kat rumah ni ketika raya aidilfitri versi PKP 3.0 ni ya? Mari tengok cuci mata, tetiba ada banyak pula kuih dan kerepek raya kita orang.. 

Koleksi Kuih Raya Aidilfitri Kami 2021

Koleksi Kuih Raya Aidilfitri Kami 2021

Senarai kuih raya aidilfitri PKP 3.0;

1. Kerepek - bawang, pisang tanduk, tumpi, maruku, kerepek gunting

2. Kuih raya - tart gulung nenas, onde-onde, almond london, kuih bangkit kelapa, popia nestum, biskut mazola, nutella bites.

3. Kek - kek batik cheese, dodol, kek marble orange & blueberry

So, boleh bayangkan tak kita orang kena perabis kuih raya yang orang bagi tu. Antaranya dari kawan2 banker, lawyer, kakak tersayang, dan pemberian dari seller bila kita beli kek @ kerepak dalam jumlah yang agak banyak. 

Alhamdulillah.. nanti naik cuti raya boleh lah kongsi kuih raya kat kekawan office, lama-lama habis lah, kan...

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.