Jom Follow IG Ceritera Bahagia, Sisipan Inspirasi Hidup

Jom Follow IG Ceritera Bahagia, Sisipan Inspirasi Hidup. Selain daripada aktif di blog, saya juga ada sebuah akaun IG yang berkongsikan kata-kata inspirasi dan motivasi sebagai satu panduan hidup. Di sana, saya akan post gambar dan video @ reel berkaitan motivasi dan inspirasi je. Tak de kisah personal tau.. sekarang ni ada banyak benda yang kita boleh perluaskan manfaatnya kepada khalayak di luar sana dengan cara yang mudah. Percuma je. Jadi, saya harap korang sudilah hadir ke IG saya dan share kan apa yang korang suka kepada rakan dan taulan.

Kandungan konten IG saya amatlah simple dan straight forward. Tak ada info berat-berat berbanding di blog. Semoga yang simple itu terus memberi manfaat juga kepada anda semua.

Jom Follow IG Ceritera Bahagia, Sisipan Inspirasi Hidup


Sekarang ni saya pun suka lepak kat IG, sebab rasanya semua benda berkaitan inspirasi dan motivasi hidup mudah di akses. Nak pilih yang baik atau sebaliknya ada baaaanyak sangat! Tinggal follow je.. hehe

So, saya menjemput korang semua pembaca blog ini untuk follow saya pula di Instagram @ IG. Sekarang pun ada reels yang menarik kat IG, apa nasihat dan panduan yang nak disampaikan lagi direct dan mudah.

Jom follow IG saya 😍

Jom Follow IG Ceritera Bahagia, Sisipan Inspirasi Hidup

Nama IG : ceritera.bahagia
Jumlah post setakat hari ini : 121
Jumlah followers : 230

Semoga sedikit info di atas dapat memberi gambaran kepada anda semua untuk klik dan follow IG saya. Terima kasih ya.. ❤💖

Jom Follow IG Ceritera Bahagia, Sisipan Inspirasi Hidup

Jom Follow IG Ceritera Bahagia, Sisipan Inspirasi Hidup

Jika anda lihat, ada banyak kata-kata motivasi yang saya kongsi. Anda boleh share di mana-mana platform media sosial yang anda suka. Kita share benda baik-baik mestilah kena support, iya dak?

Jom Follow IG Ceritera Bahagia, Sisipan Inspirasi Hidup

Semoga kita semua hidup dalam kalangan rakan-rakan dan sahabat yang positif, saling berkerjasama dalam kebaikan dan menyokong rakan menjauhi kemungkaran. 

Ingatlah! Dalam banyak-banyak tulisan kita itu, kita tak tahu yang mana satu akan membawa kita ke syurga Allah.

Bersederhana dalam menulis itu satu langkah yang paling bijak.

Catat Ulasan

0 Ulasan

close