Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Selamat Hari Kebangsaan Malaysia Ke 65 Tahun

Selamat Hari Kebangsaan Malaysia Ke 65 Tahun. Ia bukan sekadar ucapan yang lalu macam angin, ia bukan ucapan yang tiada rasa di jiwa. Laungkan semangatmu kerana cintakan negara ini! Tema Hari Kemerdekaan ke 65 adalah Keluarga Malaysia Teguh Bersama.

Laungan Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Dari dulu sampai kini, tetap membara, tetap bergetar semangat waja. Semoga anak-anak kita dan anak muda sekalian masih teguh jati dirinya demi mempertahankan tanahair tercinta.

Selamat Menyambut Hari Kebangsaan Malaysia pada 31 Ogos setiap tahun. 31 Ogos 1957. Tema Hari Kebangsaan Malaysia ke 65 adalah KELUARGA MALAYSIA TEGUH BERSAMA!

Macam mana nak tingkatkan rasa kecintaan dan semangat waja dalam diri terhadap Malaysia tercinta dalam skop Keluarga Malaysia? Ada banyak cara antaranya menambah ilmu tentang pahlawan berbilang kaum masa silam yang berjuang untuk kemerdekaan negara, baca tentang sejarah negara, nikmati lagu-lagu patriotik yang sering berkumandang pada saat Hari Kebangsaan disambut dan banyak lagi.

Selamat Menyambut Hari Kebangsaan Malaysia Ke 65 Di Tahun 2022


Selamat Hari Kebangsaan Malaysia Ke 65 Tahun

Semoga negara kita Malaysia terus maju dan makmur dengan pemimpin yang mampu membawa negara kita menjadi kebanggaan semua.

Selamat Hari Kebangsaan ke 65 Malaysia!!


Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close